Весела Казакова е първото популярно лице у нас, което защити публично актрисата Диана

...
Весела Казакова е първото популярно лице у нас, което защити публично актрисата Диана
Коментари Харесай

Актрисата Весела Казакова застана зад Диана Димитрова: Разпънаха я все едно е вещица

Весела Казакова е първото известно лице у нас, което защити публично актрисата Диана Димитрова след разразяването на абсурда сред Димитрова и Юлиан Вергов.

След като стана ясно, че прокуратурата прекратява делото, заведено от Диана Димитрова за физическо принуждение против Вергов, и след неговото публично изказване, артисти и другари на Юлиан Вергов обявиха своята поддръжка и застанаха на негова страна в един от най-големите кавги в актьорската колегия в последните години.

Весела Казакова, която е актриса, режисьор и продуцент, написа изказване в поддръжка на Диана Димитрова. Според Казакова човек и артист като Вергов няма потребност от войска от бранители.

 Диана Димитрова Красена Ангелова за NOVA

Ето я и цялата обява на Весела Казакова:

" Омерзена съм от отровните и обидните намеци по адрес на едно момиче, една жена, актриса, която почитам и която познавам косвено от кастинга на последния ни филм - Diana Dimitrova. И мога да подсигурявам за гения й и за професионалното й разпределяне в този сложен кастинг, както и от функциите й несъмнено.

Нейното признание за претърпяната експанзия и контузия е най-естественото нещо, случва се по целия свят и се надявам от ден на ден дами да се осмеляват да споделят, отмина това време, когато би трябвало да си мълчим непретенциозно в ъгъла.

Тонът на цялата тази развихрила се в България сага е отомански, от замитанията под килима, подмятания и недомлъвки до искрено " разпни я ", все едно е магьосница, все едно сме в средновековието. Актьори употребяват псувни, език и обноски, каквито не съм сънувала, че ще чуя в сектора ни.

Човек и актьор като Юлиян Вергов няма потребност от цялата тази войска от бранители и клакьори.

Пожелавам на Диана да бъде мощна, да разцъфтява гения й, да е здрава и да следва смелостта си, тъй като след доста години това ще й е донесло неподозирана мощ, бурята ще е отминала, даже забравена, а резултата от случилото се за нея и доста други ще е премия. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР